Erna Assies

Voor zorg & meer

Werkervaring in de zorg en thuiszorg:

 

Doorn

In Doorn heb ik bij Bartimeushage de toen nog in-service opleiding voor Z-verpleegkundige gevolgd. Deze heb ik behaald in 1990.

Daarna heb ik gewerkt met meervoudig beperkte jongvolwassenen in woonsetting.

Epilepsie

Ook heb ik gewerkt met kinderen én volwassenen op verblijfs- en opname afdelingen op epilepsiecentra;  voor observatie, diagnostiek en behandeling.

Deze werkzaamheden heb ik uitgevoerd bij Instituut voor epilepsiebestrijding Meer en Bosch op locatie Cruquiushoeve en Kempenhaeghe;

Locatie Providentia en Kempenhaeghe.

Beek en Donk

In een woonunit in Beek en Donk werkte ik in een woongroep voor (zeer) ernstig tot matig verstandelijk gehandicapten. Deze kleine woongroep was gesetteld in een appartementencomplex waar volwassenen woonden met een wisselende zorg- of begeleidingsvraag. De bewoners van deze appartementen konden naast een eigen team ook terugvallen op aanwezige teamleden bij de woongroep.

 

Nog meer

Daarnaast heb ik ervaring opgedaan in een kloosterverzorgingshuis.

Naast verpleegkundige functies heb ik functies, leidinggevende en coachende taken gehad als eerste aanspreekpunt, (eerste) verantwoordelijke verpleegkundige in teamverband, mentor, persoonlijk begeleider en zorgcoördinator.

 

Thuiszorg

Na mijn werk in instellingen ben ik vanaf mei 2017 bij mensen thuis (particuliere) zorg gaan verlenen; dag- en/of nachtzorg en 24-uurs zorg. Zorg voor mensen met een eigen zorg- en/of begeleidingsvraag. Variërend van dementie tot bedverpleging, begeleiding bij een uitstapje of dagelijkse structuren. 

Optrekken met mensen in een eigen specifieke levensfase met een eigen behoefte.

Er zijn voor hen, en de eventueel directbetrokkenen, betekent voor mij dat ik me afstem op dat wat mensen aangeven. Dat wat ze zeggen maar ook op dat wat mensen niet uitspreken kan van belang zijn. Samen bepalen welke doelen en afspraken er worden gemaakt is mijn uitgangspunt. Begeleiding en (verpleegkundige) zorg wordt hierop afgestemd.

Contactgegevens

U kunt mij bereiken op onderstaande manieren